Blog

Szabadság, Duolingo és pihenés

2017.01.03. 09:20, squirrelinmypocket

A kedd reggelem remekül indult. Lívia a munkatársam bejött hozzám és szólt, hogy van még három nap szabadságom a tavalyi évről, amit most ki kellene vennem. Ha hasonlatot szeretnénk a reakciómra, úgy néztem ki, mint valami Csipet csapat szereplő, akinek abban a pillanatban esett ki a szájából a mogyoró, amit épp rágcsált. Szabadság? Miii?:D Még egyszer elmondta az információt, mert látta nehezen emésztem meg az örömhírt. Én nem tudom, hogy mit ronthattam el a számolásba, de annyi bizonyos, hogy mostmár nem is bánom, hogy a közgazdász szakot abbahagytam. Ha 20 szabadnapot nem tudok kiszámolni 1 év alatt, akkor életveszélyben lenne a Föld, ha rám lenne bízva a gazdasági egység, akár egy kis része is. Kérdezte is ezt követően, hogy mikor venném ki, mert minél előbb kéne. A hét további részére így kivettem a potyaszabit és otthon fogok pihenni. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ Köszcsi analfabéta matek egyes énem! Sok puszi a jelenből!

Otthon a házimunkákon kívül pihenést és játszást tervezek. Most nagyon rákaptam megint a CSGO-ra, mint az előző bejegyzésben is mutattam, tegnap este nagyon jól szórakoztunk. Illetve a tankjaimat is szépen húzom és fejlesztem, ahhoz is rengeteg kedvem van. Maradék időmben meg Duolingo-zni fogok. Annyira bírom ezt a programot, az angolozás még sosem kötött le ennyire. Nem vagyok az a szorgalmas nyelvtanuló kisdiák, de konkrétan azt érzem, amióta ezzel így eljátszogatok, egyre több bennem a motiváció arra, hogy neki kezdjek újra felfrissíteni a nyelvtudásomat. Amit megjegyzem, nem ártana egyáltalán! A hétvégére meg egy kisebb körutat kéne terveznem, ugyanis nem sokára újra mehetek a grafikus képzésre és végre kezdetét veszi az első hivatalos grafikai órám, a Művészetelmélet és ábrázolás. Amit eddig tudok, hogy biztosan kell majd vennem egy A2-es mappát, rajztáblát és rajzlapokat. Ezen felül kell szénceruza és gyurmaradír az első órára.

A szabi közben még szintén a terveim között szerepel az oldal tartalmát mostmár ténylegesen megcsinálni. Most lesz egy csomó időm, szóval nekivágok még ma este, ha hazaérek a munkából. ^^

 

Te mennyire vagy képben a kódolásban? Tudod, mire jó a td.modtitle? Akkor írd meg nekünk! =)    *****    Ujjé! Játszóház nyílt a Mesetárban! Kicsik és nagyok, gyertek, készítsetek tojástartókat és repülõ nyuszikat húsvétra!    *****    Blog tabuk nélkül.Vigyázat, sok(K) lehet,ez itt nem egy mainstream cukormázas valami:)Folytatásos sztori,furcsa írások..    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    Meg van írva a csillagokban    *****    ketkes.com    *****    húsvéti receptek, ételek, sütemények    *****    Húsvéti receptek    *****    LUCY HALE MAGYARORSZÁG - ISMERD MEG A HAZUG CSAJOK TÁRSASÁGÁNAK FÕSZEREPLÕJÉT, ARIÁT - LUCY HALE MAGYARORSZÁG    *****    citylifebygirl - városi élet egy lánytól - blog és extra    *****    NaNoWriMo - avagy hogyan írok meg 1 hónap alatt 1 könyvet? Nézz be, és megtudod! :) Még sok más írásom is vár! :)    *****    Leighton Meester - Tudj meg te is mindent a Gossip Girl sikeres színésznõjérõl - Leighton Meester - Interjúk - Cikkek -    *****    Aktív szerepjáték várja folyamatosan az érdeklõdõket! SZEREPJÁTÉK!    *****    citylifebygirl - városi élet egy lánytól - blog és extra    *****    Élõ asztrológiai tanácsadás a SKYPE-on, BECSÜLET KASSZÁS alapon. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    "Kedves naplóm... a mai nap más lesz. Ma van az a nap, amikor újra élni fogok." Elena    *****    "- Kell lennie valaminek, amit nem vettünk észre. - Nem. Katherine gyõzött. Hosszú játékot játszott és végül nyert."    *****    "You are my always. And i just want the chance to be yours" A Zöld Íjász imádott álompárja! Ha te is imádod õket katt!    *****    NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!    *****    NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!