Blog

Szabadság, Duolingo és pihenés

2017.01.03. 09:20, squirrelinmypocket

A kedd reggelem remekül indult. Lívia a munkatársam bejött hozzám és szólt, hogy van még három nap szabadságom a tavalyi évről, amit most ki kellene vennem. Ha hasonlatot szeretnénk a reakciómra, úgy néztem ki, mint valami Csipet csapat szereplő, akinek abban a pillanatban esett ki a szájából a mogyoró, amit épp rágcsált. Szabadság? Miii?:D Még egyszer elmondta az információt, mert látta nehezen emésztem meg az örömhírt. Én nem tudom, hogy mit ronthattam el a számolásba, de annyi bizonyos, hogy mostmár nem is bánom, hogy a közgazdász szakot abbahagytam. Ha 20 szabadnapot nem tudok kiszámolni 1 év alatt, akkor életveszélyben lenne a Föld, ha rám lenne bízva a gazdasági egység, akár egy kis része is. Kérdezte is ezt követően, hogy mikor venném ki, mert minél előbb kéne. A hét további részére így kivettem a potyaszabit és otthon fogok pihenni. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ Köszcsi analfabéta matek egyes énem! Sok puszi a jelenből!

Otthon a házimunkákon kívül pihenést és játszást tervezek. Most nagyon rákaptam megint a CSGO-ra, mint az előző bejegyzésben is mutattam, tegnap este nagyon jól szórakoztunk. Illetve a tankjaimat is szépen húzom és fejlesztem, ahhoz is rengeteg kedvem van. Maradék időmben meg Duolingo-zni fogok. Annyira bírom ezt a programot, az angolozás még sosem kötött le ennyire. Nem vagyok az a szorgalmas nyelvtanuló kisdiák, de konkrétan azt érzem, amióta ezzel így eljátszogatok, egyre több bennem a motiváció arra, hogy neki kezdjek újra felfrissíteni a nyelvtudásomat. Amit megjegyzem, nem ártana egyáltalán! A hétvégére meg egy kisebb körutat kéne terveznem, ugyanis nem sokára újra mehetek a grafikus képzésre és végre kezdetét veszi az első hivatalos grafikai órám, a Művészetelmélet és ábrázolás. Amit eddig tudok, hogy biztosan kell majd vennem egy A2-es mappát, rajztáblát és rajzlapokat. Ezen felül kell szénceruza és gyurmaradír az első órára.

A szabi közben még szintén a terveim között szerepel az oldal tartalmát mostmár ténylegesen megcsinálni. Most lesz egy csomó időm, szóval nekivágok még ma este, ha hazaérek a munkából. ^^

 

Az egyetlen magyar oldal a CASI ANGELES címû argentin sorozatról. Ismerd meg LALI ESPÓSITO leghíresebb sorozatát!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, és olvass nálunk! ;)    *****    *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND ***    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!    *****    Puppet Show // writing,art,etc. //Puppet Show // writing,art,etc. //Puppet Show // writing,art,etc. //Puppet Show // wri    *****    Mindig szép AJÁNDÉK egy személyre szóló HOROSZKÓP!Kinyomtatva és bekötve,keress oldalamon! INGYENES asztrológia OKTATÁS!    *****    Születési horoszkóp,ajándék elõrejelzéssel,párkapcsolati elemzés,fogamzási horoszkóp, biotérkép.Látogass meg és válassz!    *****    *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND ***    *****    "Promise me this is forever...! - I promise." Már csak 4 rész a fináléig! Vajon újra egyesül Delena?    *****    EZO APRO * HIRDESS, BÖNGÉSSZ INGYENESEN! * Ezoterikus témáBan adok-veszek, csere-bere * EZO APRÓ * HIRDESS, BÖNGÉSSZ!    *****    Promo videó    *****    rpg – click – rpg – click - rpg – click – rpg – click - rpg – click – rpg – click - rpg – click – rpg – click - rpg    *****    Légy a magad Asztrológusa! INGYENES OKTATÁS az asztrológia alapjaitól a teljes HOROSZKÓP ELEMZÉSIG!    *****    "A remény ad erõt, hogy a nappalokat és az éjszakákat elviseljem... S reménykedve várom a percet, mikor ismét(...).""    *****    Szerepjáték - Létezik más is álom és valóság között? - Létezik más is álom és valóság között?    *****    Vár Téged is megújult kinézettel és tartalommal Magyarország legelsõ, a tehetséges Zara Larssonnal foglalkozó oldala!    *****    "Na már most, egy részeg a sarki kocsmában állhat bizonytalan lábakon; egy birodalom királya nem." – A G L A N I R RPG    *****    ----Szeretnél rendszeres jövedelemhez jutni? ---Természetes kozmetikumok katalógusból történõ értékesítésével!---    *****    ART OF IMAGINATION - Szandi személyes oldala    *****    Szépségápolási tippek, inspirációk, termék ajánlók, vélemények és blogbejegyzések, mindez itt a lifestyle oldalon!