A zsebmókus - Shana blogja - anime, japán, pc játékok, rajzaim

Linkek

Sok-sok mókusnak kedvére való mogyoróó ♥ Nézd meg őket, nem bánod meg!
Flawless
From Ninaa
Point of Know Return
Sophie's sketchbook
13th Friday
Lifestyle
Solem Nocturne
Oblivience
Kagome's World
Ivy Island
Norio világa

Blog

Szabadság, Duolingo és pihenés

2017.01.03. 09:20, squirrelinmypocket

A kedd reggelem remekül indult. Lívia a munkatársam bejött hozzám és szólt, hogy van még három nap szabadságom a tavalyi évről, amit most ki kellene vennem. Ha hasonlatot szeretnénk a reakciómra, úgy néztem ki, mint valami Csipet csapat szereplő, akinek abban a pillanatban esett ki a szájából a mogyoró, amit épp rágcsált. Szabadság? Miii?:D Még egyszer elmondta az információt, mert látta nehezen emésztem meg az örömhírt. Én nem tudom, hogy mit ronthattam el a számolásba, de annyi bizonyos, hogy mostmár nem is bánom, hogy a közgazdász szakot abbahagytam. Ha 20 szabadnapot nem tudok kiszámolni 1 év alatt, akkor életveszélyben lenne a Föld, ha rám lenne bízva a gazdasági egység, akár egy kis része is. Kérdezte is ezt követően, hogy mikor venném ki, mert minél előbb kéne. A hét további részére így kivettem a potyaszabit és otthon fogok pihenni. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ Köszcsi analfabéta matek egyes énem! Sok puszi a jelenből!

Otthon a házimunkákon kívül pihenést és játszást tervezek. Most nagyon rákaptam megint a CSGO-ra, mint az előző bejegyzésben is mutattam, tegnap este nagyon jól szórakoztunk. Illetve a tankjaimat is szépen húzom és fejlesztem, ahhoz is rengeteg kedvem van. Maradék időmben meg Duolingo-zni fogok. Annyira bírom ezt a programot, az angolozás még sosem kötött le ennyire. Nem vagyok az a szorgalmas nyelvtanuló kisdiák, de konkrétan azt érzem, amióta ezzel így eljátszogatok, egyre több bennem a motiváció arra, hogy neki kezdjek újra felfrissíteni a nyelvtudásomat. Amit megjegyzem, nem ártana egyáltalán! A hétvégére meg egy kisebb körutat kéne terveznem, ugyanis nem sokára újra mehetek a grafikus képzésre és végre kezdetét veszi az első hivatalos grafikai órám, a Művészetelmélet és ábrázolás. Amit eddig tudok, hogy biztosan kell majd vennem egy A2-es mappát, rajztáblát és rajzlapokat. Ezen felül kell szénceruza és gyurmaradír az első órára.

A szabi közben még szintén a terveim között szerepel az oldal tartalmát mostmár ténylegesen megcsinálni. Most lesz egy csomó időm, szóval nekivágok még ma este, ha hazaérek a munkából. ^^