Blog

Szabadság, Duolingo és pihenés

2017.01.03. 09:20, squirrelinmypocket

A kedd reggelem remekül indult. Lívia a munkatársam bejött hozzám és szólt, hogy van még három nap szabadságom a tavalyi évről, amit most ki kellene vennem. Ha hasonlatot szeretnénk a reakciómra, úgy néztem ki, mint valami Csipet csapat szereplő, akinek abban a pillanatban esett ki a szájából a mogyoró, amit épp rágcsált. Szabadság? Miii?:D Még egyszer elmondta az információt, mert látta nehezen emésztem meg az örömhírt. Én nem tudom, hogy mit ronthattam el a számolásba, de annyi bizonyos, hogy mostmár nem is bánom, hogy a közgazdász szakot abbahagytam. Ha 20 szabadnapot nem tudok kiszámolni 1 év alatt, akkor életveszélyben lenne a Föld, ha rám lenne bízva a gazdasági egység, akár egy kis része is. Kérdezte is ezt követően, hogy mikor venném ki, mert minél előbb kéne. A hét további részére így kivettem a potyaszabit és otthon fogok pihenni. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ Köszcsi analfabéta matek egyes énem! Sok puszi a jelenből!

Otthon a házimunkákon kívül pihenést és játszást tervezek. Most nagyon rákaptam megint a CSGO-ra, mint az előző bejegyzésben is mutattam, tegnap este nagyon jól szórakoztunk. Illetve a tankjaimat is szépen húzom és fejlesztem, ahhoz is rengeteg kedvem van. Maradék időmben meg Duolingo-zni fogok. Annyira bírom ezt a programot, az angolozás még sosem kötött le ennyire. Nem vagyok az a szorgalmas nyelvtanuló kisdiák, de konkrétan azt érzem, amióta ezzel így eljátszogatok, egyre több bennem a motiváció arra, hogy neki kezdjek újra felfrissíteni a nyelvtudásomat. Amit megjegyzem, nem ártana egyáltalán! A hétvégére meg egy kisebb körutat kéne terveznem, ugyanis nem sokára újra mehetek a grafikus képzésre és végre kezdetét veszi az első hivatalos grafikai órám, a Művészetelmélet és ábrázolás. Amit eddig tudok, hogy biztosan kell majd vennem egy A2-es mappát, rajztáblát és rajzlapokat. Ezen felül kell szénceruza és gyurmaradír az első órára.

A szabi közben még szintén a terveim között szerepel az oldal tartalmát mostmár ténylegesen megcsinálni. Most lesz egy csomó időm, szóval nekivágok még ma este, ha hazaérek a munkából. ^^

 

Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!    *****    Újra nyitva a Fitspiration, a Gportal multitémájú blogja. Kattintsatok az új tartalmakért, cikkekért. FITSPIRATION    *****    Autóbontó Blog    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Internetes otthoni munkák!!    *****    antropomorf állatok | internetes szubkultúra | képzeletbeli világ | toleráns emberek    *****    ÚJ!!! Kérdõasztrológia oktatás DÍJMENTESEN, tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon!    *****    Blogger Közösség Facebookon a szerkesztõknek (ismerkedés, vélemények, tanácsok) - Csatlakozz :)    *****    Szeretnék titeket egy játékra hívni,semmi mást nem kell tenned,csak ez a weboldalon jellentkezni: jegvirag.gportal.hu    *****    Keress pénzt ingyen! Napi 2-4 dollár!    *****    Bidista.com    *****    Leighton Meester - Infók és érdekességek Leighton új sorozatáról - Gossip Girl - Leighton Meester - Cikkek, érdekességek    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    A nemrég nyílt új oldalon még egyelõre nincsen sok dolog, de azért már találsz pár olvasnivalót! Gyere nézz be hozzánk!!    *****    MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB DEMI LOVATOVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA! NAPONTA FRISSÜLÕ HÍREK, CIKKEK, KÉPEK! DEMI LOVATO HUNGARY!    *****    Adóbevallás - hamarosan közeledik az adóbevallás határideje Május 22    *****    Családi pótlék utalás 2018    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    "Egyetlen döntés, és szabad lehetsz." Magyarország egyetlen Tobias Eaton/Négyes rajongói oldala! Nézz be! :)